Welkom

Welkom op de site van Beauty Deluxe!

Mijn naam is Thalitha Arends en ik houd me bezig met Beauty & Lifestyle. Dit heb ik niet altijd gedaan maar heb er gelukkig toch voor gekozen om hier mijn werk van te maken. Ik ben begonnen met hairextensions. Ik gebruik meerdere merken extensions voor ieder soort haartype. Het haar is allemaal 100% echt haar en remy gesorteerd wat inhoudt dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op staan. Hierdoor klit het haar niet en kun je het vergelijken met je eigen haar. Ook zet ik extensions dmv de microring methode. De microring methode is een nieuwe en zeer veilige methode waarbij het haar herbruikbaar is. De microring extensions zijn van zeer goede kwaliteit, dat zorgt voor lang draag plezier!

Verder heb de opleiding visagie afgerond op het Gelders opleidingsinstituut. Hier heb ik geleerd om met een persoonlijke touch jouw sterke kanten te benadukken zodat je er stralend uitziet zonder het gevoel te hebben een masker te dragen.

Daarnaast heb ik de cursus wimperverlenging en airbrushtanning gevolgd.. Voor mooie volle wimpers of een zomers bruin teintje zonder schadelijke UV of zonnebank straling bent u bij Beauty Deluxe ook op het juiste adres.

In 2010 heb ik ook de kappersopleiding aan de particuliere school het Imko gevolgd. Dit zodat ik de extensions naderhand mooi en proffesioneel in model kan snijden. En ook omdat ik na het verwijderen van de extensions je haar weer in model kan knippen of zodat ik eventuele kleurverschillen proffesioneel kan verhelpen.

Ook voor mooie en professionele nagels kan Beauty Deluxe je helpen aan het juiste adres. Beauty Deluxe werkt samen met nagelsalon Che Bella deze salon heeft al 10 jaar ervaring met nagels en onderscheidt zich door een vertrouwde en persoonlijke benadering. Bij Che Bella voel je je thuis!

Meer informatie over de verschillende behandelingen kun je vinden op de site.

Dus veel kijk en lees plezier en voor vragen en/of afspraken kun je via het contactformulier contact op nemen of gewoon bellen of mailen.

Wordt ook lid van onze Beauty Deluxe facebook pagina! En blijf zo up to date met de lopende acties van Beauty Deluxe!

Groetjes en misschien tot snel,

Thalitha

Share